Afspraak succesvol ingepland

Bedankt voor het maken van een afspraak bij JM Interieur! Wij kijken er naar uit om jouw wensen te bespreken en samen met jou een droominterieur op maat te creëren. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tot snel!
Strak wit badkamermeubel met licht houten afwerking en opliggende wasbakken JM Interieur

Wat kan je best meenemen naar je afspraak?

Hoe meer informatie wij hebben, hoe sneller en beter wij een ontwerp kunnen maken van je maatkasten en/of droomkeuken. Neem daarom een bouwplan mee. Heb je dit niet meer, dan helpen foto's en een schets met de afmetingen ook. Dankjewel!

In 6 stappen naar jouw

  • keuken

  • badkamerkast

  • maatkast

01
Afspraak & advies
De eerste afspraak vindt plaats in onze showroom in Turnhout, waar we verschillende materialen en ontwerpen tonen. Je droominterieur komt op die manier snel tot leven.
02
3D-ontwerp
Na ons gesprek maken we vrijblijvend een realistisch 3D-ontwerp van je badkamerkasten, maatkasten of keuken. Je krijgt de tekeningen en een prijsofferte via e-mail. Wil je erna nog wat laten aanpassen? Doen we!
03
Vervolgafspraak
Neem rustig je tijd om het ontwerp te bekijken. We willen namelijk dat je 100% tevreden bent. In ons tweede gesprek overlopen we het design en zorgen we dat je het helemaal top vindt.
04
Goedkeuring offerte
Wanneer je tevreden bent met het ontwerp en de prijsopgave, plannen we samen de datum voor de plaatsing.
05
Opmeting bij je thuis
Afhankelijk van de gekozen materialen, komen we je badkamer, maatkasten of keuken 6 tot 9 weken voor plaatsing opmeten.
06
Plaatsing
Onze installateurs zorgen voor een zorgvuldige en professionele plaatsing. En ze laten alles netjes achter.

Inspiratie voor je kasten op maat

Heb je nog geen specifieke stijl of opbouw in gedachten voor je keuken, badkamerkasten of maatkasten? In dit boek vind je alvast heel wat inspiratie. Download 'm gratis en scroll er eens op je gemak door.
Download gratis inspiratieboek
mapsmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram