Creëer rust en gemak met een badkamerkast op maat

Wanneer je je wilt klaarmaken voor een drukke dag of avondje uit, moet dat gemakkelijk en vlot gaan. Of wil je net lekker relaxen in een warm bad of verfrissende douche? Dan moet je badkamer rust uitstralen. Met een badkamerkast op maat geniet je van ál deze voordelen.
Maak een afspraak
Je badkamer is een belangrijke ruimte in je huiselijk leven. Je maakt er elke dag gebruik van. Daarom moet je badkamer ook perfect aansluiten bij je ritme, stijl en comfort. Wat je persoonlijke smaak ook is, wij maken je badkamerkasten op maat met jouw gebruiksgemak voor ogen.

Een badkamerkast helemaal in jouw stijl

Een strak, minimalistisch design? Of een landelijk badkamermeubel met extra opbergruimte? Met een badkamerkast in jouw stijl en voor jouw dagelijkse gewoontes stap je elke keer weer met veel plezier je badkamer binnen.

In 6 stappen naar jouw

badkamerkast

Maak een afspraak
01
Afspraak & advies
De eerste afspraak vindt plaats in onze showroom, waar we verschillende materialen en een selectie aan toestellen tonen. Je zult zien dat je badkamerkast snel vorm krijgt.
02
3D-ontwerp
Na ons gesprek maken we vrijblijvend een realistisch 3D-ontwerp van je badkamerkasten. Je ontvangt de tekeningen en een prijsopgave per e-mail. Wil je erna nog wat aanpassingen? Doen we!
03
Vervolgafspraak
We willen dat je 100% tevreden bent met het ontwerp van je badkamerkast. Neem dan ook rustig je tijd om het te bekijken. Tijdens ons tweede gesprek overlopen we het design en zorgen we dat het helemaal naar je wens is.
04
Goedkeuring
Wanneer je tevreden bent met het ontwerp en de prijsopgave, plannen we samen de datum voor de plaatsing van je badkamerkast.
05
Opmeting
Afhankelijk van de gekozen materialen, plannen wij de opmeting zes tot negen weken voor de installatiedatum.
06
Plaatsing
Onze installateurs zorgen voor een zorgvuldige en professionele plaatsing. En laten je badkamer netjes achter.
Maak een afspraak

Ons maatwerk

Toon alles
Landelijk
Modern
Scandinavisch
Meer realisaties

Onze partners

Wat onze klanten zeggen

Kom langs in onze toonzaal

Wil je badkamerkasten op maat van je interieur en gebruiksgemak? Maak dan snel een afspraak in onze toonzaal. We leren je namelijk eerst graag kennen. Je wensen en stijl komen het best tot hun recht in je badkamermeubel na een persoonlijk gesprek.
mapsmartphonebubblecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram