Keukens op maat gemaakt in eigen atelier

In veel huishoudens speelt de keuken een centrale rol in het dagelijks leven. Dankzij een keuken op maat creëer je optimaal gemak en een huiselijke sfeer. Helemaal in je eigen stijl.
Maak een afspraak
Hoe zie jij je keuken op maat? Een gerieflijke werkplek waar je zo gemakkelijk mogelijk een heerlijke maaltijd bereidt? Of een centrale ruimte om te vertoeven met je gezin? Het is allemaal mogelijk. Bij ons vind je een brede waaier aan opties, stuk voor stuk van kwaliteit, en afgestemd op het budget dat jij voor ogen hebt. Want onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit voor ieders portemonnee.

Een keuken naar jouw smaak en interieur

Een landelijke keuken voor een warme sfeer? Of eerder een moderne, strakke keuken? Vertel ons hoe we jouw leven nóg aangenamer kunnen maken. We luisteren met volle aandacht.

In 6 stappen naar jouw

keuken

Maak een afspraak
01
Afspraak & interieuradvies
Je droomkeuken op maat begint in onze showroom in Turnhout. Hier luisteren we naar je wensen. We geven je interieuradvies en tonen je de mogelijkheden in materialen, toestellen en opbouw.
02
3D-ontwerp
Na ons gesprek maken we graag vrijblijvend een 3D-ontwerp van jouw keuken. Je ontvangt de tekeningen en een prijsopgave per e-mail. Wil je nog iets aanpassen in het design? Laat het ons gerust weten.
03
Vervolgafspraak
Tijdens ons tweede gesprek lopen we alles grondig met je door. We nemen de tijd om aanpassingen te bespreken en door te voeren. Elk detail van je keuken krijgt een plaats in het ontwerp.
04
Goedkeuring
Ben je tevreden met het 3D-ontwerp en de prijsopgave? Dan prikken we samen een datum voor de plaatsing.
05
Opmeting
Wij leveren precisiewerk. Daarom is het belangrijk dat we je keuken bij je thuis opmeten. Zo past alles perfect.
06
Plaatsing
Onze installateurs zorgen voor een zorgvuldige en professionele plaatsing. En we laten alles netjes achter.
Maak een afspraak

Ons maatwerk

Toon alles
Landelijk
Industrieel
Modern
Scandinavisch
Meer realisaties

Onze partners

Wat onze klanten zeggen

Kom langs in onze toonzaal

Interesse in een keuken op maat van JM Interieur? Dan tonen wij ook interesse in jou. We leren je graag kennen en luisteren rustig naar je wensen. Zo komt jouw perfecte droomkeuken tot leven.
mapsmartphonebubblecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram