Onderhoudtips composieten werkblad

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor het onderhouden van je composieten werkblad. Ontdek praktische tips en advies om je werkblad in optimale staat te houden. Van dagelijkse reiniging tot periodiek onderhoud. Lees hier hoe je jouw werkblad in top kwaliteit kunt houden en geniet van jarenlang plezier en functionaliteit.

Dagelijkse reiniging

Voor de dagelijkse reiniging van het werkblad kun je een vochtige doek gebruiken met wat afwasmiddel, ofwel een oplossing van azijn met water. Voor een intensievere schoonmaakbeurt gebruik je een sopje van warm water en Cif-crème. Gebruik zeker geen huishoudschuurmiddel of producten op basis van bleekmiddel. Wrijf het werkblad schoon met een doek en spoel na met schoon warm water.

Hardnekkige vlekken

Hardnekkige vlekken kun je verwijderen met Cif-cream op een zachte spons. Veeg goed over de vlek en spoel na met voldoende schoon water. Drank- en voedselresten kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een oplossing van water en azijn. Spoel na met schoon water.

Gebruik geen schuurmiddel!

Gebruik nooit schuurmiddel. Hiermee kun je de polijstlaag beschadigen en doffe plekken veroorzaken. Gebruik ook geen bleekmiddel, ammoniak, ovenreinigers of ontstoppers. Composiet is niet bestand tegen contact met hete kookpotten, pannen of apparaten. Gebruik hiervoor altij d een onderzetter.
mapsmartphonebubblecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram