Onderhoudtips inox werkblad

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor het onderhouden van je inox werkblad. Ontdek praktische tips en advies om je werkblad in optimale staat te houden. Van dagelijkse reiniging tot periodiek onderhoud. Lees hier hoe je jouw werkblad in top kwaliteit kunt houden en geniet van jarenlang plezier en functionaliteit.

Dagelijkse reiniging

Voor de dagelijkse reiniging van het werkblad kun je een vochtige doek of sponsje gebruiken met een specifiek reinigingsmiddel (bijvoorbeeld Bref). Wrijf in de richting van de borstels, niet in cirkelvormige bewegingen. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen.

Hardnekkige vlekken

Bij hardnekkige vlekken kun je roestvrij staalreiniger, Cif-cream of Chemico gebruiken in combinatie met een zachte natte spons. Wrijf hierbij in de richting van de borstels zonder te hard te drukken. Spoel na met schoon water en veeg het werkblad goed droog. Kalkvlekken kun je verwijderen met een oplossing van water en azijn. Roestvrij staal is niet krasbestendig, dus minimale sporen van gebruik zij n natuurlij k.
mapsmartphonebubblecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram