Je droomkeuken in Lommel vind je bij JM Interieur

In veel huishoudens speelt de keuken een centrale rol in het dagelijks leven. Dankzij een keuken op maat creëer je optimaal gemak en een huiselijke sfeer. Wil jij een nieuwe keuken in Lommel, helemaal in je eigen stijl? Maak snel je afspraak.
Maak een afspraak
keuken op maat van JM interieur. Licht houten keukenkasten met kookeiland uit donkergrijze houten kasten
Hoe zie jij je keuken op maat? Een handige werkplek waar je zo gemakkelijk mogelijk een heerlijke maaltijd bereidt? Of een centrale ruimte om te vertoeven met je gezin? Het is allemaal mogelijk. Bij ons vind je je splinternieuwe keuken in Lommel. Je krijgt een brede waaier aan opties, stuk voor stuk van kwaliteit, en afgestemd op het budget dat jij voor ogen hebt. Want onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit voor ieders portemonnee.

Een keuken in Lommel naar jouw smaak

Een landelijke keuken voor een warme sfeer? Of eerder een moderne, strakke keuken? Vertel ons hoe we jouw leven in Lommel nóg aangenamer kunnen maken. We zijn één en al oor.
moderne keuken op maat van JM Interieur. lichtbruine houten kasten met een donkere tafel centraal

In 6 stappen naar jouw

keuken

Ik wil maatwerk
01
Afspraak & interieuradvies
Je droomkeuken op maat begint in onze showroom in Turnhout. Hier luisteren we naar je wensen. We geven je interieuradvies en tonen je de mogelijkheden in materialen, toestellen en opbouw.
02
3D-ontwerp
Na ons gesprek maken we graag vrijblijvend een 3D-ontwerp van jouw keuken. Je ontvangt de tekeningen en een prijsopgave per e-mail. Wil je nog iets aanpassen in het design? Laat het ons gerust weten.
03
Vervolgafspraak
Tijdens ons tweede gesprek lopen we alles grondig met je door. We nemen de tijd om aanpassingen te bespreken en door te voeren. Elk detail van je keuken krijgt een plaats in het ontwerp.
04
Goedkeuring
Ben je tevreden met het 3D-ontwerp en de prijsopgave? Dan prikken we samen een datum voor de plaatsing.
05
Opmeting
Wij leveren precisiewerk. Daarom is het belangrijk dat we je keuken in Lommel nauwkeurig opmeten. Zo past alles perfect.
06
Plaatsing
Onze eigen installateurs zorgen voor een zorgvuldige en professionele plaatsing. En we laten alles netjes achter.
Ik wil maatwerk

Onze partners

Inspiratie voor je keuken in Lommel

Heb je nog geen specifieke stijl of opbouw in gedachten voor je keuken in Lommel? In dit boek vind je alvast heel wat inspiratie. Download 'm gratis en scroll er eens op je gemak door.
Download gratis inspiratieboek
afbeelding van gratis downloadbaar inspiratieboek van JM Interieur

Wat onze klanten zeggen

Kom langs in onze toonzaal

De beste manier om je te helpen en je een droominterieur op maat te geven, is door je te leren kennen. Maak snel een afspraak in onze toonzaal in Turnhout. We luisteren aandachtig naar je verhaal.
mapsmartphonebubblecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram